Hvor der handles, der sponseres...

Bliver I ofte kontaktet vedrørende sponsorater? Ønsker I at øge jeres omsætning? Vil I gerne støtte klub- og foreningslivet i Danmark? Kunne I tænke jer at markedsføre jeres virksomhed på en ny og smart måde, hvor I kun betaler, når I realiserer et salg.? Så passer KlubBonus til jer.

Mange virksomheder vil gerne støtte op omkring forenings- og klublivet i Danmark, men har ikke tiden/ressourcerne at gøre godt med. KlubBonus gør det nemt for jer. Vi klarer alt det praktiske, vi sørger for markedsføringsmateriale til jer, styrer administrationen af bonus, og sørger for at have kontakt til klubberne. 

Rent praktisk fungerer det således; når et KlubBonus-medlem placerer et køb hos jer, giver I bonus til den klub medlemmet har valgt at støtte. I kan med andre ord være sikre på jeres bonusbeløb følges af omsætning I jeres virksomhed. Det kalder vi noget for noget!

Uanset om I er en del af en stor national kæde - eller repræsenterer en enkelt butik, hvad enten I kører jeres virksomhed via webshops eller har fysiske butikker, kan I være med.

Der findes forskellige måder at blive tilknyttet KlubBonus. Vi hjælper jer med at finde den rigtige for jeres virksomhed. 

Med KlubBonus kan I nemt støtte klubberne og samtidigt få markedsført jeres virksomhed. Vil I være med til at støtte op om klubberne? Ring til os på 99 33 33 66 (hverdage mellem 8-16) eller send os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..